Okategoriserade

Stickar en barnkofta

Du kan sticka en barn kofta för dig själv om du är en upptagen mamma eller för dina egna barn. Men för att göra en för en liten flicka, är det bäst att leta efter ett mönster så att du inte får några misstag. Här är några riktlinjer som hjälper dig. Du bör sticka en kofta för en liten flicka, bara om du vet hur man stickar bra. Om du bara börjar sticka med en söm och sedan sluta eftersom du tycker att det är för utmanande, kommer du att sluta med en barn kofta som kommer att vara för stor för barnet. Sömmen ska göras med lätthet och med perfekt mätning. Du bör också se till att du vet hur man stickar två stygn för att få hela cirkeln.

Välja ett mjukt garn

För att räkna ut hur man stickar en kofta för en liten flicka, måste du se till att du vet rätt stygn. Det måste vara en platt rad eller runda. Du måste välja en söm som är lätt att flytta på nålen eftersom det kommer att bli nödvändigt att du gör det när du behöver. Några andra saker att tänka på innan du börjar sticka en liten flickas kofta är att se till att du får rätt storlek. Och du måste också bestämma vilket material som ska användas eftersom du behöver veta hur mycket garn som du behöver för projektet. En sak som du måste komma ihåg när du stickar en barn kofta är att det måste vara ett mjukt tyg garn att barnet kan bära den bekvämt. För att skapa ett mjukare tyg måste du använda bomullsgarn. Av någon anledning, de flesta barnkläder företag inte använder bomull i sin design. De använder garn som är för tunna och det kommer att bli svårt för barnet att bära den bekvämt. För att veta hur man stickar ett barns kofta bör du använda en cirkulär nål. För att sticka en cirkulär nål behöver du bara sätta in nålen i sömmen och dra ut den ur sömmen. Du kan också sticka en cirkulär nål med en virka krok. Du måste se till att virka kroken är minst fyra centimeter lång.

När du stickar en barnkofta, bör du sticka den en mönstret. Det andra sättet att göra det är genom att sticka stygnen på den cirkulära nålen. Du bör också använda en sticknål för att sy ihop koftans sidor. Detta beror på att det kommer att bli svårt för barnet att kontrollera sina händer. När du har sömmarna måste du stänga dem med en efterbehandlingsmaskin. Eftersom barnkläder designers inte vet hur man stickar en barn kofta, föredrar de att sy sömmarna eftersom det är lättare för barnen att använda sina händer. Dessutom använder de efterbehandling maskiner så att stygnen inte kommer att synas på klädesplagg. Vissa företag inte ens sy sömmarna eftersom det kommer att vara omöjligt för barnet att få tag i sömmen.

Så, om du vill sticka en barn kofta för ditt barn, är det bäst att du följer dessa enkla steg. Men det finns fortfarande de företag som tror att sömmarna på plagget är viktiga och de försöker sätta dessa sömmar med knapparna. Du bör dock lära dig att sticka en barn kofta först så att du vet hur man gör rätt val.

Besök denna sida babybee.se om barnkläder för mer information.