Okategoriserade

E-postkommunikation till inkorgen

De mest effektiva formerna av postkommunikation är de som levereras med posten, och som inte innebär ett fysiskt möte med två personer. E-post är en typ av e-post, men det är förmodligen inte vad du menar när du säger att det inte är en ”brev.” I själva verket är e-post, även om det inte tekniskt ett brev, fortfarande ofta emot som ett brev.Det fina med e-post är att det är helt elektroniskt och helt sammankopplat med Internet. Detta innebär att du kan skicka din e-post till världen, utan att någonsin behöva lämna ditt hus. E-post gör det också mycket lättare att hålla kontakten med vänner och familjemedlemmar genom att tillhandahålla en väg för e-postkommunikation.

Det är också viktigt att inse att e-post tar mycket lång tid att bearbeta. Detta kan orsaka en hel del frustration för människor som har många upptagna liv som inkluderar arbete, familj, skola och andra aktiviteter. Det är därför det är viktigt att kontrollera din e-post och se till att den levereras till din inkorg i tid. Även om du kanske inte anser dig vara en expert på e-post, är det viktigt att lära sig grunderna. Inte alla som använder e-post vet allt som finns att veta om det, men du kan fortfarande lära dig mycket om du utbildar dig själv. Att lära sig att skicka och ta emot e-post på rätt sätt kan ha en stor inverkan på ditt sociala liv.

Automatisk prenumeration

Ett av de mest grundläggande sätten att få e-post till din inkorg är att gå till din e-postklient och öppna den. Om e-postmeddelandet skickas från en tjänst som du prenumererar på visas detta automatiskt. Om det inte var, öppna sedan e-postmeddelandet genom att klicka på länken eller adressfältet. För ett icke-utskicksföretag finns det en möjlighet att visa e-post på datorn och en länk som du kan använda för att svara eller vidarebefordra e-postmeddelandet till din dator eller en mobil enhet. Nästa, när du öppnar ett e-postmeddelande, är det viktigt att förstå att du inte nödvändigtvis vill läsa den. Du kommer att uppmanas att svara, så ditt mål är att helt enkelt svara. Om du inte känner för att svara kan du spara e-postmeddelandet på datorn. När du har sparat e-postmeddelandet bör du hitta det nya meddelandet högst upp i inkorgen. Om du vill se resten av meddelandena måste du klicka på datum- och tidsrutan och sedan välja en tid för att titta på resten av meddelandena. För att börja läsa det nya meddelandet, välj det och sedan måste du läsa igenom hela e-postmeddelandet. Detta hjälper dig också att bedöma om e-postmeddelandet är något som du måste svara på omedelbart. Om du vill spara e-postmeddelandet klickar du på länken ”Spara” och väljer sedan ”Attachment” för att spara e-postmeddelandet på datorn.

När du har läst igenom e-postmeddelandet, kommer du vill bestämma hur du kommer att använda informationen i e-postmeddelandet, eller om du bara kommer att spara e-post som en påminnelse för senare. Om du tror att e-postmeddelandet behöver omedelbar uppmärksamhet, då du kommer att vilja svara omedelbart. Vissa människor tycker inte om att svara på e-post omedelbart eftersom de fruktar att posten är en olägenhet eller att det aldrig kommer att läsas. Du måste dock komma ihåg att e-postmeddelandet kanske bara är ett enda meddelande. Även om det kan ta tid att läsa och svara på e-post, bör det noteras att detta är sannolikt den första av många. Om du upptäcker att e-postmeddelandet inte är något som du behöver svara på omedelbart, spara det inte. Gå i stället igenom din e-post vid ett senare tillfälle och ta reda på om e-postmeddelandet är något som du vill svara på.

Dessa metoder är bara några av de vanligaste sätten att få din e-postkommunikation till din inkorg i tid. Dessa metoder är dock inte de enda sätten att skicka och ta emot e-post.

Besök denna sida för frågor om tidningar och nyheter.