Okategoriserade

Ekonomisk förhandling

Varför går förhandlingarna i ekonomin så fel? Eftersom det är så lätt att falla för vissa förhandlingar taktik som gör en person tror att de kan komma undan med att ta mer än de förtjänar. Det första misstaget en person kan göra när man förhandlar i ekonomin är att tro att deras motståndare inte är värt att prata med. Detta är en fruktansvärd idé, och anledningen till att de flesta förhandlingar i ekonomin går fruktansvärt fel är att människor är desperata att hitta ett sätt att bli av med det problem de har att göra med. De försöker skära av den andra personen och kalla dem elaka namn. Detta slutar kostar personen på den mottagande änden av ”menar” namn, och när de försöker lösa problemet, hamnar de inte göra det eftersom de känner att det inte finns något sätt att få sin punkt över.

Tålamod och erfarenhet

Nu, om du är en bra förhandlare så vet du att det krävs uthållighet för att lyckas i ekonomin. Personen på den mottagande änden av den aggressiva, menar ord som sades kommer inte att backa. Det betyder inte att de inte kommer att lyssna på förnuftet. Det betyder bara att de inte kommer att vara villiga att ge upp förhandling som de arbetade med. Så, vad är det bästa sättet att gå om att lösa en förhandling? Det bästa sättet att gå om att komma ur en tuff förhandling är att gå tillbaka till ruta ett och be den andra personen att ta fram de stora kanonerna. Många gånger människor kommer att komma ut och ge ett ultimatum eller hota dig med inkomstbortfall, så du måste komma ihåg att dessa saker är kraftfulla. Du måste förstå att du kommer att få vad du vill. Och det blir ditt eget verk. Om du inte vill att det ska vara, då får du inte ge efter för det.

Du kan inte alltid komma ur en förhandling. Du måste vara villig att gå bort från bordet och fortsätta att förhandla med en annan person. Det finns många situationer där det är bättre att komma ur situationen och fortsätta förhandla med en annan person som kan hjälpa dig att lösa det problem som du befinner dig i. Så när du är i ekonomin, varför inte låta din förhandlings vara dig själv? Varför inte använda din personlighet till din fördel? Du måste fortsätta att förhandla med dig själv och den andra personen för att hitta en lösning på det problem som du befinner dig i. Så ta initiativ till att fortsätta att förhandla med dig själv för att få en lösning på problemet.

När du slutar klaga och skylla på spelet, kommer du att börja se en förbättring av resultatet av förhandlingen. Alla i förhandlingarna är vinnaren. Den person som har det sämre av affären kommer inte att hålla pengarna tillbaka, men den person som kan åtgärda problemet kommer att hålla pengarna tillbaka.

Klicka här för att komma till kapitalhantering.se.